campania art affair

o campanie de sustinere a bibliotecii atelier 35

despre noi

noi suntem: Madalina Timofte si Silvia Timofte, surori de altfel.

am crescut cu acelasi interes pentru arta si pasiune pentru design. am lucrat, amandoua, in sfera artei, eu pe o latura mai teoretica cu specializarea mea in istoria artei, Silvia cu o documentare mult mai reala in lumea designului si a artei aplicate. avand un background comun si preocupari similare am colaborat la multe proiecte si dintr-un brainstorming in altul, am venit cu o initiativa interdisciplinara de : promovare, sustinere, creativitate, design si arta in spiritul nostru propriu de multitasking.

cum a inceput art affair?

totul a inceput cu un mail. am trimis o aplicatie pentru voluntariat la galeria atelier 35. avand o pasiune pentru arta contemporana si o profunda deformare profesionala de istoria artei care ma urmareste zilnic, am vrut sa devin voluntar la atelier 35 pentru a putea explora activitatile si evenimentele unei galerii de arta din interior.

am primit in scurt timp si un reply pozitiv si asa l-am cunoscut pe vlad ionescu – the atelier 35 guy. am inceput sa vorbim si vlad mi-a prezentat ideea lui de a infiinta o biblioteca de arta contemporana formata din reviste internationale de arta in cadrul galeriei.

ideea lui a avut un mare impact asupra mea pentru ca mi-a placut ideea unui proiect atat de necesar pentru viata urbana si culturala a bucurestilor.

astfel mi-am luat rolul de voluntar in serios si am venit si eu cu o idee: de a organiza o platforma de prezentare a proiectului printr-un targ de handmade organizat chiar in incinta galeriei, astfel adresandu-ma unui public mai larg.

ideea targului s-a concretizat la o conversatie placuta in van gogh cu vlad si silvia, sora mea.

dupa aceasta “revelatie”, am inceput sa branduim noul proiect si s-a ajuns la art affair ca platforma pentru targul fair 4 art.

art affair este o campanie care doreste sa aduca in atentia publicului larg proiectul art in progress al atelier 35, un proiect de sustinere si finantare a unei biblioteci de arta contemporana in cadrul galeriei atelier 35.

art affair este un proiect care se concentreaza asupra construirii bibliotecii atelier 35, dar care vrea sa isi pastreze identitatea de platforma de sustinere a demersurilor culturale pe care noi le consideram pertinente si necesare pentru definirea unui spatiu urban artistic coerent.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

art affair

galeria atelier 35

November 2019
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
%d bloggers like this: